Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Για κακούργημα διώκεται πρώην πρύτανης του ΑΠΘ

Για κακούργημα διώκεται πρώην πρύτανης του ΑΠΘ

Σχετικά με την υπόθεση της υπεξαίρεσης μεγάλων ποσοτήτων πετρελαίου από δεξαμενές του πανεπιστήμιου


Για κακούργημα διώκεται ο πρώην πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γιάννης Αντωνόπουλος, σχετικά με την υπόθεση της υπεξαίρεσης μεγάλων ποσοτήτων πετρελαίου από δεξαμενές του πανεπιστήμιου, προκείμενου να το χρησιμοποιήσει αλλού.

Στην υπόθεση εμπλέκονται κι άλλα 20 άτομα, διοικητικοί υπάλληλοι και μέλη της διοίκησης του πανεπιστημίου.

Η κατηγορία είναι υπεξαίρεση περί την υπηρεσία.

Το ιστορικό:

Η αξία των καυσίμων υπολογίζεται στα 4 εκατ. ευρώ. Το κύκλωμα έδρασε το διάστημα 1999-2004.

[...]

Η κομπίνα, την οποία αποκάλυψε χθες ο πρύτανης του ΑΠΘ Αν. Μάνθος, είχε έξαρση τον χειμώνα του 2003-2004, όταν πρύτανης του Ιδρύματος ήταν ο Ι. Αντωνόπουλος, γνωστό στέλεχος της ΝΔ και πρώην Ειδικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης του ΥΠΕΠΘ, ενώ αφορά και την περίοδο πρυτανείας του προκατόχου του Μ. Παπαδόπουλου, μετέπειτα προέδρου του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.

[...]

1 σχόλιο:

  1. Είμαι Артур Борис κάτοικος/πολίτης της Ρωσικής Δημοκρατίας. Είμαι 42 ετών, επιχειρηματίας/επιχειρηματίας. Κάποτε είχα δυσκολίες στη χρηματοδότηση του έργου/της επιχείρησής μου, αν όχι για έναν καλό μου φίλο που με σύστησε στον κ. Pedro για να πάρω ένα δάνειο αξίας $250.000 USD από την εταιρεία του. Όταν επικοινώνησα μαζί τους, χρειάστηκαν μόλις πέντε εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία του δανείου μου και να μεταφερθεί στον λογαριασμό μου. Ακόμη και με ένα κακό πιστωτικό ιστορικό, εξακολουθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε εσάς. Προσφέρουν επίσης κάθε είδους δάνεια όπως επιχειρηματικά δάνεια, στεγαστικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτου. Δεν ξέρω πώς να τους ευχαριστήσω για όσα έχουν κάνει για μένα, αλλά ο Θεός θα τους ανταμείψει σύμφωνα με τα πλούτη του στη δόξα. Εάν χρειάζεστε επείγουσα οικονομική βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί τους σήμερα μέσω email  pedroloanss@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή