Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Σε μόνιμη αργία ο δήμαρχος Ζαχάρως

No comment!
Σε μόνιμη αργία ο δήμαρχος Ζαχάρως
[...]
Η απόφαση του ΣτΕ, όπως ερμηνεύεται από νομικούς κύκλους -σύμφωνα με το δημοσίευμα- σημαίνει ότι ο κ. Χρονόπουλος δεν μπορεί να λάβει ξανά το αξίωμα του δημάρχου παρότι εξελέγη στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, καθώς η σχετική νομοθεσία τού στερεί για πάντα αυτό το δικαίωμα με βάση και τις τελεσίδικες καταδικαστικές αποφάσεις για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.
[...]
Ο πρώην δήμαρχος βρίσκεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου και της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου σε βαθμό κακουργήματος, σχετικά με την υπόθεση προσπάθειας εξαφάνισης χρηματικού προστίμου σε παράνομες καντίνες της παραλίας Ζαχάρως.

Ακόμα, σε βάρος του εκκρεμούν δεκάδες δικαστήρια ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη δικαστική έρευνα για την περίπτωση της ξενοδοχειακής του μονάδας μέσα σε περιοχή απόλυτης προστασίας στο οικοσύστημα του Καϊάφα, την οποία έχτισε χρησιμοποιώντας άκυρες άδειες, των οποίων η Πολεοδομία της νομαρχίας Ηλείας έχει ζητήσει την άμεση ανάκληση.

Κατηγορείται επίσης για την προσπάθεια χρησιμοποίησης της χρηματικής βοήθειας της αυστραλιανής κυβέρνησης προς τους πυρόπληκτους με σκοπό να χτίσει δημαρχείο, εξαπατώντας τον ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, διαχειριστή της βοήθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου